image

Oudenaarde… een bruisende, winkelstad!

Ben jij op zoek naar het laatste shopping nieuws  uit Oudenaarde? Wil je meer weten over de  shopping activiteiten die de handelaars van Oudenaarde Winkelstad voor jou in petto hebben?

Of zoek je een geschenk en wil je  een Oudenaardebon aankopen waarmee je bij heel wat handelaars terecht kan?

Op deze website van Oudenaarde Winkelstad vzw, kan je alles vinden.

Ook praktische informatie om jouw bezoek aan de handelaars in onze mooie binnenstad voor te bereiden of aangenamer te maken lees je hier.

 

Visit Oudenaarde

Nieuws

  • Mei 29, 2024

Zomerbraderie 2024


Van 19 tot en met 22 juni 2024 verandert onze stad in een bruisende markt vol kraampjes, koopjes met een extra feestelijk programma op zaterdag.

  • Maart 29, 2024

Dit zijn de winnende nummers van de lente tombola.


Heb jij 1 van de 60 waardebonnen van 50 euro gewonnen?

  • Februari 19, 2024

Opendeurweekend bij de Oudenaardse handelaars


Opendeurweekend met GRATIS tombola op 22, 23 en 24 maart 2024

Oudenaarde op papier!

Hoe bezoek je makkelijkst de handelaars van de Stad Oudenaarde?

Oudenaarde is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook met de auto en zelfs met de boot.

Kom je met de auto?

Vanuit Brussel:

Neem de E40 en de A10 richting kust. Neem de afslag Zwijnaarde en voeg in op de A14/E17 richting Kortrijk. Neem afslag 8-De Pinte naar N 60 richting Oudenaarde/Nazareth. Sla rechtsaf bij N60/Nieuwe Steenweg. Ga verder op de N60. Neem de afslag N453 richting Avelgem/Petegem/Kortrijk/Oudenaarde. Sla linksaf bij de Minderbroederstraat/N453 en volg tot aan de rotonde. Ga rechtdoor aan de rotonde.

Vanuit Gent:

Neem de E17 richting Kortrijk. Neem afslag 8-De Pinte naar N60 richting Oudenaarde/Nazareth. Sla rechtsaf bij N60/Nieuwe Steenweg. Ga verder op de N60. Neem de afslag N453 richting Avelgem/Petegem/Kortrijk/Oudenaarde. Sla linksaf bij de Minderbroederstraat/N453. Ga rechtdoor aan de rotonde.

Vanuit Kortrijk:

Neem de A14/E17 richting Kortrijk-Oost/Gent/R8. Neem afslag 6-Kruishoutem richting N459. Ga rechtdoor over één rotonde. Sla rechtsaf en voeg in op de N60. Neem de afslag N453 richting Avelgem/Petegem/Kortrijk/Oudenaarde. Sla linksaf bij de Minderbroedersstraat/N453. Ga rechtdoor aan de rotonde.

Parkeren en laadpalen? 

Het overzicht van alle parkingsin en rond de stad. Bij elke parking is aangegeven of er een laadpaal aanwezig is. 

Kom je met het openbaar vervoer?

Het station bevindt zich op max. 10 minuten wandelafstand van de Markt.

Kom je met de boot?

Oudenaarde heeft een kleine jachthaven op een 10-tal minuten wandelafstand van de Markt.

Belangrijk!
Elke donderdag van 6.00u tot 14.00u, tijdens de wekelijkse markt, is het centrum (Markt, Hoogstraat, Nederstraat) van Oudenaarde niet bereikbaar met de auto of de bus. Tijdens de jaarlijkse paas- en septemberkermis en diverse andere evenementen kan het centrum ook moeilijk(er) toegankelijk zijn.

Beleef Oudenaarde Logo
Stad Oudenaarde Logo
Met ons team van gemotiveerde handelaars & ondernemers geloven wij steevast in de toekomst van het vernieuwde centrum. Samen met VZW Oudenaarde Winkelstad (dat alle 300 handelszaken in het centrum verenigt) zetten wij onze schouders onder de creatie van een bruisende winkelbeleving in Oudenaarde.

Volg ons op

info@beleefoudenaarde.be