image
  • by:
  • 29 Mei 2024
  • Category:

Zomerbraderie 2024


Van 19 tot en met 22 juni 2024 verandert onze stad in een bruisende markt vol kraampjes, koopjes met een extra feestelijk programma op zaterdag.

Zomerbraderie in Oudenaarde

Zomerbraderie in Oudenaarde

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor de jaarlijkse Zomerbraderie in Oudenaarde! 
Van 19 tot en met 22 juni 2024 verandert onze stad in een bruisende markt vol kraampjes, koopjes met een extra feestelijk programma op zaterdag. Of je nu een fervent shopper bent, een liefhebber van lekker eten, of gewoon op zoek bent naar een gezellige dag uit met het gezin of de vrienden, de Zomerbraderie heeft voor ieder wat wils. Vier dagen lang, van woensdag tot en met zaterdag, kan je langs de gezellige kraampjes struinen en profiteren van de beste koopjes. 

Op zaterdag 22 juni barst het feest pas echt los! Dit is een dag die je absoluut in je agenda moet markeren, want er staat heel wat op het programma.

Foodtrucks en Grime

Vanaf 12 uur kan je genieten van heerlijk eten bij de diverse foodtrucks. Of je nu houdt van zoet of hartig, er is voor elk wat wils. Terwijl je geniet van je hapje, kunnen de kleintjes zich laten schminken bij de grime-stand. Zo wordt het een feest voor het hele gezin!

Weggeef Boulevard

Van 12 tot 20 uur kan je deelnemen aan de Weggeef Boulevard op de Markt. Je speelt er op vertoon van een kassabon van één van de handelszaken uit onze stad en je maakt kans op fantastische prijzen.

Dit zijn de deelnemende handelaars aan de Weggeef Boulevard: Beauty-Boutique, Burez, Circus Candy, Collin, Miss Vanilla, Mafoulit.

Tussen 17 en 18.30 uur hebben we een speciale gast: niemand minder dan Loes Van den Heuvel, bekend van “FC De Kampioenen”, komt shoppen of helpen verkopen op onze Weggeef Boulevard. Mis de kans niet om haar te ontmoeten en misschien wel een handtekening te krijgen of een selfie te nemen. 

Live Muziek op de Markt

De Markt van Oudenaarde wordt op zaterdag het muzikale hart van de Zomerbraderie. Vanaf 14 uur kan je genieten van live optredens:

  • 14u: Chapter 5 (R'nR & Blues Band)

  • 16u: Happy Together (Vocaal Ensemble)

  • 19u: Jaydee Hill (Popartiest)

Daarnaast treden er tal van plaatselijke artiesten op, die voor een gezellige sfeer zullen zorgen.

Pop-up Markt in de Hoogstraat

Van 14 tot 20 uur kan je in de Hoogstraat terecht voor de pop-upmarkt. Hier vind je unieke producten en speciale aanbiedingen van marktkramers die speciaal voor de Zomerbraderie neerstrijken in onze stad. Bovendien zal de zomerbar 'De Moart' geopend zijn gedurende de hele Zomerbraderie.

De Zomerbraderie in Oudenaarde staat voor super gezellig winkelen en genieten op verschillende terrasjes in de stad. Noteer 19, 20, 21 en 22 juni in je agenda en nodig je vrienden en familie uit. 
We kijken ernaar uit om je allemaal te verwelkomen!

Beleef Oudenaarde Logo
Stad Oudenaarde Logo
Met ons team van gemotiveerde handelaars & ondernemers geloven wij steevast in de toekomst van het vernieuwde centrum. Samen met VZW Oudenaarde Winkelstad (dat alle 300 handelszaken in het centrum verenigt) zetten wij onze schouders onder de creatie van een bruisende winkelbeleving in Oudenaarde.

Volg ons op

info@beleefoudenaarde.be