image
  • by:
  • 16 September 2023
  • Category:

Oudenaarde Winkelt Groen


Bezoek onze stad van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober en maak kans op een weekendje elektrisch rijden.

Oudenaarde Winkelt Groen

Oudenaarde Winkelt Groen
De handelaars van Oudenaarde Winkelstad geven met hun actie 'Oudenaarde Winkelt Groen' de officiële aftrap voor de herfst. Ze verwelkomen jullie vanaf vrijdag 29 september met mooi gevulde etalages, prima advies in de winkel, attenties voor Weekend van de Klant en op zaterdag 30 september een gezellige drukte op de Markt met het openlucht autosalon voor elektrische wagens georgansieerd door Kiwanis Adriaen Brouwer. 

Winkel en Win - vanaf vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober

Wanneer je tijdens het Weekend van de Klant komt winkelen in Oudenaarde kan je via de QR code op 3 etalages en op 3 wagens een weekend elektrisch rijden naar jouw keuze winnen. De 3 elektrische wagens die je voor een weekend kunt winnen staan op de Kleine Markt. Zo kan je al meteen zien welk geweldig stalen ros voor een weekend jouw eigendom kan worden. De handige elektrische fiets, elegante scootmobiel en blitse scooter staan in etalages in de Nederstraat, Hoogstraat en Gentil Antheunisplein. Je herkent hun parkeerplaats aan de ballonnen en de grote sticker op het raam. 

Hoe kan je winnen? 

Fotografeer de QR code of surf uitsluitend op 29, 30 september of 1 oktober naar de vermelde website. Geef er je naam en e-mail adres op. Laat weten welk elektrisch voertuig jij wel zou willen voor een weekend. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht voor eind oktober. 

Onze partners: 

GOED - L'Amusette - Van Caeneghem Scootercentrum - Group Duran - BYD - Van Mossel AGS - Kiwanis Adriaen Brouwer - UNIZO Oudenaarde


 

 

Beleef Oudenaarde Logo
Stad Oudenaarde Logo
Met ons team van gemotiveerde handelaars & ondernemers geloven wij steevast in de toekomst van het vernieuwde centrum. Samen met VZW Oudenaarde Winkelstad (dat alle 300 handelszaken in het centrum verenigt) zetten wij onze schouders onder de creatie van een bruisende winkelbeleving in Oudenaarde.

Volg ons op

info@beleefoudenaarde.be