image
  • by:
  • 15 Februari 2024
  • Category:

Slow Shopping in Oudenaarde


Wegenwerken in de Nederstraat geven jou extra tijd om van de mooie etalages te genieten.

Slow Shopping in Oudenaarde

Slow Shopping Bag

De Nederstraat in het hartje van onze stad wordt stevig onder handen genomen om ervoor te zorgen dat iedereen die er een zaak heeft of woont, helemaal klaar is voor de toekomst. 
De waterleidingen worden vernieuwd, het fibernetwerk wordt aangelegd en ook Fluvius en Telenet maken gebruik van deze werken om zaken te optimaliseren. 

De Nederstraat is tot en met eind maart toegankelijk te voet, met de step of met de fiets. De wagen kan je kwijt op de vele parkeerplaatsen in en rond onze stad. Goed voor de conditie en je stappenteller!

Dit biedt jou als klant extra veel tijd om te genieten van de mooi opgemaakte lente etalages en het inspirerende aanbod van de handelaars in de Nederstraat. Wat dacht je ervan om eesn aan  'slow shopping' te doen?
 
Winkelen in een veilige en nette omgeving vinden wij een must op de favoriete shopping zaterdag. De werklui maken er werk van om op vrijdag de werf zo goed als mogelijk achter te laten met loopbruggetjes en voorlopig gedichte voetpaden. Zo worden alle ongemakken van deze ingrijpende werken tot het minimum beperkt. 

Noteer alvast in jullie slow shopping agenda het lente opendeurweekend van 22, 23 en 24 maart dat de handelaars volop aan het voorbereiden zijn. 
Volg Beleef Oudenaarde op Instagram en Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief op www.beleefoudenaarde.be voor meer nieuws. 
 

 

 


 

 

Beleef Oudenaarde Logo
Stad Oudenaarde Logo
Met ons team van gemotiveerde handelaars & ondernemers geloven wij steevast in de toekomst van het vernieuwde centrum. Samen met VZW Oudenaarde Winkelstad (dat alle 300 handelszaken in het centrum verenigt) zetten wij onze schouders onder de creatie van een bruisende winkelbeleving in Oudenaarde.

Volg ons op

info@beleefoudenaarde.be