image

De laatste nieuwtjes uit Oudenaarde Winkelstad

Nieuws

  • Mei 5, 2023

Moederdag: Zeg Dankje met een foto op een bankje


Op zondag 14 mei vieren we moeder. Iedereen doet dit op zijn manier en wil het allerbeste voor mama. Het kan met ontbijt op bed, een boeket bloemen, een zelfgemaakt kunstwerkje, een etentje een reisje, een origineel geschenkje, een juweeltje of gewoon een hele dikke knuffel. Bij Oudenaarde Winkelstad vieren we moeder met een fotowedstrijd: Zeg Dank je met een foto op een bankje

  • April 26, 2023

De Week van de Stenen Winkel in Oudenaarde


In de week van 8 tot en met 14 mei 2023 gaat De Week van de Stenen Winkel van start. De week van de Stenen Winkel is een initiatief dat loopt in Nederland en Vlaanderen om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument.

  • April 3, 2023

Al eens gedacht aan een citytrip naar Oudenaarde?


Een citytrip is geslaagd als het hele gezelschap waar je mee op stap bent aan zijn trekken komt. Wist je dat Oudenaarde zoveel troeven heeft dat er écht voor iedereen wat wils is. We lijsten het graag even voor je op.  In onze binnenstad kan je winkelen naar hartelust. Onze winkels worden gerund door gepassioneerde ondernemers die met heel veel zorg hun collecties hebben samengesteld en jou het perfecte advies kunnen geven. Shopping Aktiviteiten lees je hier.​​​​​​​  Even pauze nemen kan in onze verschillende bars en café’s. Oudenaarde is dé plek om Oudenaards bier te leren kennen.  Logeren kan in een hotel of in gastenkamers, allemaal op wandelafstand van onze mooie markt. Wie toch liever eens een frisse neus ophaalt in de vrije natuur, dat kan ook. Oudenaarde is gelegen in de Vlaamse Ardennen. Onze toeristische dienst, gevestigd in het prachtige stadhuis op de Markt, informeert je met plezier over de mogelijke wandel- en fietstochten. En terwijl je in het stadhuis bent, grijp je  zeker ook de kans om ons stadsmuseum MOU te bezoeken. Er is een vaste en wisselende collectie. Check de website van de stad Oudenaarde voor meer info. Of informeer er naar de andere culturele activiteiten die die dag in de stad zijn gepland.  Hoe sluit je zo een geweldige dag citytrippen in Oudenaarde af? Met een lekker etentje volgens ons. De keuze is groot. Van kleine hap tot uitgebreid tafelen, van Belgische tot meer internationaal geïnspireerde keuken, voor ieders budget. We werken aan een lijstje met lekkere plekken om met jullie hier te delen? Wie boekt een weekendje Oudenaarde?

rde
  • April 10, 2023

De 7 winnaars zijn bekend!


Jullie brachten massaal een bezoek aan onze handelaars tijdens de Lente Opendeur Weekends van 18 en 25 maart 2023. Onze oprechte dank daarvoor. Honderden deelnemingsformulieren hebben we ontvangen.

rde
  • Maart 31, 2023

Ontmoet de Paashaas op zaterdag 8 april 2023


Hebben jullie al de zee van knalgele paaslelies gemerkt bij het binnenrijden, -fietsen of -wandelen van ons stadscentrum? Trakteerde je jezelf al op een ruiker tulpen of paaslelies? Kon je niet weerstaan aan de lekkere paaseitjes op de toonbank bij de bakkers en chocolatiers? Of zoek je nog dat ene item voor je outfit om ervoor te zorgen dat je op je paasbest bent ?

  • Maart 22, 2023

Deze handelaars zijn open op zondag 26 maart 2023


Deze handelaars zijn extra open op zondag 26 maart 2023 voor de Lente Opendeur Weekends

Altijd en overal op de hoogte blijven van komende evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Beleef Oudenaarde Logo
Stad Oudenaarde Logo
Met ons team van gemotiveerde handelaars & ondernemers geloven wij steevast in de toekomst van het vernieuwde centrum. Samen met VZW Oudenaarde Winkelstad (dat alle 300 handelszaken in het centrum verenigt) zetten wij onze schouders onder de creatie van een bruisende winkelbeleving in Oudenaarde.

Volg ons op

info@beleefoudenaarde.be