image

De laatste nieuwtjes uit Oudenaarde Winkelstad

Nieuws

  • Maart 8, 2023

Internationale Vrouwendag 2023


Het thema van de Internationale Vrouwendag 2023 is dit jaar #EmbraceEquity. De voorzitter van de vzw, Ingrid Mestdagh en de centrummanager Els De Deken nodigden de vrouwen uit die ondernemen in het handels kerngebied. Ze trakteerden op koffie of thee en een bloemetje en maakten ruimte en tijd vrij voor kennismaking en gedachten uitwisselen. Op die manier droegen ze bij aan de bewustmaking van discriminatie, vierden we de prestaties van vrouwen en maakten ze duidelijk dat ze actie willen ondernemen om gendergelijkheid te bevorderen.

  • Maart 8, 2023

Deze handelaars zijn open op zondag 19 & 26 maart 2023


Deze handelaars zijn extra open op zondag 19 en 26 maart 2023 voor de Lente Opendeur Weekends

  • Maart 6, 2023

Lente Opendeur Weekends - 18 en 25 maart


Breng de handelaars van Oudenaarde Winkelstad een bezoek tijdens de Lente Opendeur en maak kans op 1 van de 7 Oudenaardebonnen ter waarde van 100 euro. Het is een unieke kans om de nieuwste trends en verrassende collecties te ontdekken die ze met zorg voor jullie hebben uitgezocht. Van mode tot interieur, Oudenaarde heeft alles in huis voor een complete shoppingbeleving. Maak er een mooie dag van met vrienden of familie en geniet van de gezellige Oudenaardse sfeer. Vanharte welkom tijdens de Lente Opendeurweekends van 18 en 25 maart in Oudenaarde en wie weet ga jij naar huis met een mooi shoptegoed van 100 euro voor een volgend bezoek aan onze stad!

  • Januari 25, 2023

Lente Opendeur in Maart


De lente is bij uitstek het seizoen van de feestjes. Na de koude wintermaanden kijkt iedereen uit naar de eerste deugddoende zonnestralen.  Communies, lentefeestjes, huwelijken en de eerste bbq’s voor de dappersten onder ons worden ingepland.  Bij al deze feesten en partijtjes horen geschenken en nieuwe outfits voor de hele familie.  Van harte welkom tijdens de 2 lente opendeurdagen die de handelaars van Oudenaarde organiseren met heel wat extra’s voor hun klanten. Ze staan je met raad en daad bij om van jouw feest een succes te maken, voor jou en voor je gasten.  Noteer alvast in jullie agenda de lente opendeurdagen van Oudenaarde Winkelstad zaterdag 18 en zondag 19 maart  zaterdag 25 en zondag 26 maart

  • Januari 19, 2023

Binnenkort Valentijn


Valentijn,14 februari, de dag waarop jij, je allerliefste, extra verwent.  Heb je geen idee hoe je dat het best kan doen? Je vindt inspiratie genoeg bij onze Oudenaardse handelaars.  Ze maakten in aanloop van deze feestelijke dag hun etalage op in alle tinten van rood en roze. Aan hartjes is er duidelijk geen gebrek deze tijfd van het jaar! In hun winkels tref je een ruim aanbod aan geschenken en staan ze je met raad en daad bij om het gepaste te helpen kiezen voor je geliefde. Of heb je meer zin in een romantische tête-à-tête of een romantische apero? Dat lukt perfect in één van de leuke restaurants en bars die onze stad rijk is. Ga langs bij één van onze handelaars en laat je inspireren! Jij wilt je geliefde toch verrassen met het mooiste, beste, lekkerste of liefste geschenk? 

  • Januari 18, 2023

De Oudenaardebon


Op zoek naar een leuk cadeau, maar je weet niet zo goed welk geschenk te kiezen? Je wilt graag onze lokale handelaars steunen? Dan is de Oudenaardebon een goede keuze! Je kan een bon kopen bij de infobalie van Toerisme op de Markt, in de bibliotheek op de Kleine Markt of in het Administratief Centrum in Tussenmuren. De Oudenaardebon is ook in een digitaal jasje gestoken. Voortaan kan je ook de Oudenaardebon kopen vanuit je eigen zetel, op elk uur van de dag. Ideaal voor als je bijvoorbeeld op het laatste nippertje nog op zoek bent naar een cadeau.  De bon online aankopen doe je hier.  De bon blijft 1 jaar geldig na aankoopdatum.

Altijd en overal op de hoogte blijven van komende evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Beleef Oudenaarde Logo
Stad Oudenaarde Logo
Met ons team van gemotiveerde handelaars & ondernemers geloven wij steevast in de toekomst van het vernieuwde centrum. Samen met VZW Oudenaarde Winkelstad (dat alle 300 handelszaken in het centrum verenigt) zetten wij onze schouders onder de creatie van een bruisende winkelbeleving in Oudenaarde.

Volg ons op

info@beleefoudenaarde.be