image
  • by:
  • 12 Juli 2023
  • Category:

Zomers winkelen!


Zomerse terrasjes, zomernoten, winkelanimatie en autovrije straten op zondagnamiddag.

Zomers Winkelen!

Zomers Winkelen
Deze zomer zetten de Stad Oudenaarde en Oudenaarde Winkelstad, de vereniging van de handelaars in de handelskern, alles op alles om jullie een écht zomers vakantiegevoel te geven. Wat staat er allemaal op het programma? 

Zomers terrasjes - vanaf juni.

Een heerlijk Oudenaards bruintje, een tasje koffie, een zomerse mocktail of een met liefde bereid gerecht: bij onze Oudenaardse horecazaken zit je altijd goed. Op de Markt kan je vanaf juni ook terecht op het terras van de zomerbar De Moart.

Zomernoten – vanaf 16 juli elke zondag in juli en augustus.

Elke zondag kuier je door de centrumstraten op de tonen van artiesten die het beste van zichzelf geven. Zo komen onder meer Udo, Wendy Van Wanten en Sergio optreden op het balkon van het stadhuis, geven orkesten uitbundige optredens op het marktplein en verrassen lokale fanfares met vrolijke muziekparades in de winkelstraten. Ontdek hier het volledige programma 

Winkelanimatie elke zaterdagnamiddag. 

Oudenaarde Winkelstad vzw zorgt voor mobiele animatie in de winkelstraten. 

Autovrij – vanaf 16 juli tot en met 13 augustus.

Op zondagnamiddag wordt het extra aangenaam vertoeven op en rond de Markt, want het centrum wordt in de namiddag autovrij gemaakt. Je wagen parkeren kan op een van de vele gratis parkings aan de rand van de stad of je maakt er een gezellige fietsuitstap van.


 

 

Beleef Oudenaarde Logo
Stad Oudenaarde Logo
Met ons team van gemotiveerde handelaars & ondernemers geloven wij steevast in de toekomst van het vernieuwde centrum. Samen met VZW Oudenaarde Winkelstad (dat alle 300 handelszaken in het centrum verenigt) zetten wij onze schouders onder de creatie van een bruisende winkelbeleving in Oudenaarde.

Volg ons op

info@beleefoudenaarde.be