image
  • by: Oudenaarde Winkelstad VZW
  • 10 Oktober 2023
  • Category:

Winterwarmte 2023 Wedstrijdreglement


Winterwarmte 2023 Wedstrijdreglement bij de TIK TOK - tour

Wedstrijdreglement – vzw Oudenaarde Winkelstad 

Winterwarmte 2023 Wedstrijdreglement

Winterwarmte 2023 Wedstrijdreglement 

Organisator 
De wedstrijd wordt georganiseerd door Oudenaarde Winkelstad vzw ingeschreven in KBO met ondernemingsnummer 0660.812.005 met vennootschapszetel te 9700 Oudenaarde, Tussenmuren 17. Hierna genoemd ‘organisator’.

De organisator kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en kosten, van welke aard ook, die zouden toe te schrijven zijn aan de deelname aan de actie, en dit in welke vorm ook. De organisator kan niet aansprakelijk gesteld worden voor drukfouten op het communicatiemateriaal. 

Deelnemers

Deelname aan deze wedstrijd houdt meteen de onvoorwaardelijke en integrale aanvaarding van dit reglement in, evenals van elke beslissing die de organisator ter zake nemen. Eventuele klachten dienen binnen de tien werkdagen na toekenning van de prijs aan de organisatie of via info@beleefoudenaarde.be te worden gestuurd.

Over de actie of het wedstrijdreglement worden geen briefwisseling of telefoongesprekken gevoerd.

Duurtijd 

De actie loopt vanaf 24 november 2023 om 18.30 uur tot en met 26 november 2023 om 24.00 uur

Geldig deelnemen 

Om geldig deel te nemen aan de wedstrijd dien je je stempelkaart met 6 stempels/ handtekeningen die je hebt verkregen van de deelnemende handelaars te deponeren in 1 van de TIK TOK - dozen. De TIK TOK - dozen vind je op onderstaande adressen terug:

  • Immo D’hondt, Gentiel Antheunisplein 6 
  • De Winterwarmte chalet op de markt
  • Miss Vanilla, Nederstraat 71 
  • Zaal Harmonie tijdens het TIK TOK - event op zondag tussen 16u en 18u.

De stempelkaarten kan je deponeren t.e.m. 26/11/23 18u. De deelnemende handelaars aan de TIK TOK - route herken je aan een uithangbord met sticker met TIK TOK- logo op. De winnaar wordt op maandag 27/11 geloot uit alle kandidaten die hun deelnameformulier in 1 van de urnes hebben gestoken. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht in de week na Winterwarmte.

Prijzen 

Er worden 5 winnaars geloot. De eerst getrokkene wint 1 NINTENDOSWITCH-pakket, de volgende 4 getrokken namen winnen een gezelschapsspel.Je bent enkel een geldige winnaar als we je foto en/of filmpje terugvinden met de #beleefoudenaarde. Op de stempelkaart moet dus een instagramnaam en/of TIK TOK - naam staan om geldig te kunnen deelnemen. Verder dient er ook een e-mail adres en/of gsm nummer vermeld te staan zodat we de winnaar kunnen contacteren.

.

Bijkomende bepalingen 

Deelname houdt in dat je toestemming verleent om je foto ter beschikking te stellen voor commerciële doeleinden. Door het invullen van de persoonsgegevens bij de deelname geeft men automatisch toelating om de ingevulde gegevens te gebruiken voor promotionele doeleinden met betrekking tot de wedstrijden van vzw Oudenaarde Winkelstad. De organisator verwerpt elke verantwoordelijkheid en kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verlies en/of vertraging van de prijs/prijzen. 

Het wedstrijdreglement is beschikbaar via www.beleefoudenaarde.be 

Dit reglement valt onder de Belgische wetgeving en wordt geïnterpreteerd en uitgevoerd conform het Belgisch recht.
Over de actie of het reglement worden geen briefwisseling of telefoongesprekken gevoerd. 

 

 

 

 

 

Beleef Oudenaarde Logo
Stad Oudenaarde Logo
Met ons team van gemotiveerde handelaars & ondernemers geloven wij steevast in de toekomst van het vernieuwde centrum. Samen met VZW Oudenaarde Winkelstad (dat alle 300 handelszaken in het centrum verenigt) zetten wij onze schouders onder de creatie van een bruisende winkelbeleving in Oudenaarde.

Volg ons op

info@beleefoudenaarde.be